Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. Driesassur is een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de diamant- en juwelenhandel en biedt daarnaast de klassiekere verzekeringen voor particulieren, kmo’s en grote bedrijven aan. “Met de overname van dit deel van hun verzekeringsportefeuille versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda.

Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda: “Met de overname van deze mooie cliëntenportefeuille vergroten we opnieuw ons marktaandeel en versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België. Deze overname kadert binnen onze strategie om duurzaam te groeien, zowel organisch als via gerichte overnames. We blijven op koers om onze groeidoelstelling van 200 miljoen euro tegen 2030 te realiseren. Driesassur is wereldwijd actief vanuit negen kantoren en maakt deel uit van de Franse makelaarsgroep Diot-Siaci; een jarenlange partner van Vanbreda binnen ons internationale netwerk Lockton Global.”

Pascal Joosten, Director Risk & Broker Services bij Vanbreda: “Het Antwerpse kantoor van Driesassur geeft particulieren, kmo’s en grote bedrijven advies bij onder meer hun brand-, aansprakelijkheid- en autoverzekeringen. Voor dit cliënteel, zo’n 1.800 klanten, zullen wij het dagelijkse beheer van hun verzekeringen als makelaar overnemen. Door onze doorgedreven expertise van zowel deze doelgroep als het type verzekeringen zullen we hen optimaal kunnen begeleiden. Net zoals Driesassur, hechten we veel waarde aan sterke, persoonlijke relaties. We stellen daarom alles in het werk voor een vlotte transitie en voor een hoge klanttevredenheid op korte én lange termijn.”

Alain Spruyt, Managing Director bij Driesassur: “We zijn vandaag al een gevestigde waarde in binnen- en buitenland voor het verzekeren van kunst en de diamant- en juwelenhandel. We hebben de ambitie om de komende jaren verder te groeien in deze niches. Om die reden zijn we erg tevreden dat we in Vanbreda een geschikte partner hebben gevonden voor onze klassieke verzekeringsportefeuille. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de belangen van deze gemeenschappelijke cliënten zullen behartigen.”

Interview of meer informatie?

Heeft u vragen over dit persbericht of ontvangt u graag meer informatie?  Neem contact op met:

Isabelle Hoes – Advisor External Communication bij Vanbreda Risk & Benefits